Kontakt

 
SR LogoSR trade
Skovfaldet 11
8450 Hammel
CVR:  18381605
E-mail  kontakt@sr-trade.dk

 
Alle henvendelser på mail besvares dagligt så hurtig som muligt.

Kontakt os

 
SR Trade har i 2015 overtaget salgsretten af BeerMachin samt tilhørende produkter.
Produktprogrammet er derefter blevet kraftigt udvidet med produkter inden for ølbrygning og aftapning.

Beermachine har eksisteret i Canada/USA siden 1989, hvor de løbende har udviklet modellen til det den er i dag, sammen med et voksende udvalg af forskellige Beermix typer.
De forskellige øltyper er inspireret fra forskellige steder i verden og de er alle sammensat af en af USA´s mest anerkendte personer indenfor ølbrygningens videnskab;  Dr. Michael J. Lewis (læs mere om ham nederst på siden)

Vores mål med salget af denne maskine er, at give personer, uden større kendskab til ølbrygningens videnskab, mulighed for at brygge deres eget øl. En proces der tidligere har været noget besværlig og tidskrævende, men som nu kan brygges på bare 7-10 dage.

Vi vll gøre vores yderste for, at gøre denne dejlige hobby en god oplevelse for dig, lige såvel som vi har hjulpet andre. Har du spørgsmål før, under og efter brugen af vores produkter, så er du mere end velkommen til, at sende en mail til os på kontakt@sr-trade.dk.dk . Så vil vi gøre vores ypperste for at besvare dig så hurtigt vi kan alle ugens dage.
Herudover henviser vi til Web siden hvor vi løbende vil tilføje gode råd og vejledninger.

Vi håber, at du vil kunne lide vores Webshop og skulle du have kommentarer, ris eller ros hører vi også meget gerne fra dig på kontakt@sr-trade.dk

Lukket for kommentarer.