Info

SR LogoEt handelsfirma etableret i 1995 med salg af komponenter og egenudviklede løsninger til automatisering, med vægt på hobby og mindre virksomheder.
Endvidere import og salg af varer inden for beslægtede områder.

Siden starten har SR Trade Softservice kørt parallelt med alle former for pc support for private og mindre virksomheder

Der består af følgende * Ydelser:

Fjernelse af virus / spyware.
Fejlfinding / Reparation af hardware.
Geninstallation af Windows styresystem.
Genskabelse af slettede filer.
Udskiftning af bundkort, processor, ram, harddisk, strømforsyning m.m.
Opsætning af trådløse / kablede netværk.
Salg af hardware og software.

* Gælder kun for pc’er med Windows styresystem.

SR Trade Softservice lukkes ned i efteråret 2019 hvorefter hele energien lægges på webshoppen.

I efteråret 2015 blev webshoppen Beermachine.dk opkøbt. En webshop der forhandlede det amerikanske mini- mikrobryggeri med eneret for Skandinavien, Grønland og Færøerne. I forbindelse med opkøbet blev webshoppen fornyet og produktprogrammet kraftigt forøget, til glæde for de mange øl entusiaster der jævnlig bruger shoppen.

Fra starten af 2017 ændres varesortimentet til at omhandle diverse co2 produkter og genopfyldning af co2 flasker, både for de professionelle og hobby folket.
Hjemmesiden vil endvidere indeholde en lang række varer, som måske ikke naturligt hører hjemme på siden, men varer som vi enten er blevet opfordret til at føre, eller som vi ved der efterspørges.

2017 er også året hvor firmaet BeerMachine vælger at sælge sine produkter gennem online shoppen Amazon, Denne beslutning fører til at maskinen samt tilbehør/reservedele udgår af sortimentet hos både os og de fleste andre europæiske forhandlere.

Vi har i vores webshop lagt specielt vægt på gennemskuelighed og en let tilgængelighed af vores mange produkter. Bonussystemer, mængderabatter og lignende har vi således tilsidesat mod faste lave priser på alle produkter.

Endvidere øger vi løbende produktinformationerne, så varerne bliver beskrevet bedst muligt til gavn for både kunder og andre med interesseret for vores produkter.

Lukket for kommentarer.