Handelsbetingelser

Grundlaget for et tillidsfuldt samarbejdsforhold, er et samarbejde der bygger på gensidig tillid og respekt.
Dette udelukker naturligvis ikke at der er spilleregler der skal overholdes, regler du kan læse mere om under følgende punkter.
 

Betaling
SR trade modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Paypal og JCB eller via bankoverførsel. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes eller afhentes fra sr-trade.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms.

SR trade krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Afhentning af varer
Der udleveres bestilte varer efter aftale alle dage ( Husk at aftale afhentningstidspunkt på tlf. 61265155 eller mail kontakt@sr-trade.dk )

Der udleveres ikke varer uden forudgående aftale.

Varer bestilt til afhentning skal være afhentet eller truffet aftale om tidspunkt for afhentning senest 14 dage efter meddelelsen til kunden om “klar til afhentning”, hvorefter købet vil blive annulleret og kunden har fortabt enhver rettighed vedrørende købet.

Modtagelse af varer
Varer der sendes til SR Trade skal sendes til adressen:
SR Trade
Erhvervsparken 103
8882 Fårvang

Bemærk vi modtager kun pakker der er sendt til adressen, pakker der sendes til pakkeshops eller andre opsamlingssteder afhentes ikke, og går derfor retur til afsender. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Levering
SR trade vil efterstræbe at afsendelsen af ordrer vil ske senest dagen efter afgivet ordre.

SR trade sørger for levering med GLS eller Brink Transport (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at transportøren overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos transportøren, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. SR trade kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos transportøren. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender SR trade naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. SR trade tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen en dag tidligere for at kompensere for dette.

Forsendelser indeholdende flydevarer:
Flydevarer afsendes ikke fredag, grundet risiko for lækage under opholdet weekenden over hos pakketransportøren. Disse forsendelser vil blive afsendt førstkommende mandag.

Forsendelse af ordre indeholdende en forsendelsesetikette eller genopfyldning:
Er der flere varer på en ordre der indeholder en genopfyldning, hvor tom emballage vil blive tilsendt, vil disse varer vente, og blive afsendt sammen med den/de genopfyldte flaske’r .

Forsendelser til Grønland og Færøerne:
Den angivne porto passer ikke. Der sendes ikke større pakker end 10 kg. Du skal vælge ‘Direkte bankoverførsel’ og afvente en manuel behandling af ordren. Pakker og forsendelser fratrækkes moms, breve (under 250 gram) ikke.

Forsendelser til Norge og Island:
Den angivne porto passer ikke. Du skal vælge ‘Direkte bankoverførsel’ og afvente en manuel behandling af ordren. Pakker og forsendelser fratrækkes moms, breve (under 250 gram) ikke.

Forsendelser til Sverige:
Den angivne porto passer ikke. Du skal vælge ‘Direkte bankoverførsel’ og afvente en manuel behandling af ordren.

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker med Post Danmark.

Ansvar for mangler
Køber er forpligtet til at undersøge varen ved ankomsten til bestemmelsesstedet. Reklamation vedr. kvantitetsmangler og varetype skal ske straks og senest 8 dage fra modtagelsen af varerne.
Reklamation vedr. mangler ved produktet skal ske senest 2 måneder fra modtagelsen af varerne.
Bemærk at der til de fleste af vores produkter ikke medfølger dansk brugervejledning.

Reklamationsret
SR trade yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven for salg til private og 1 år for salg til erhverv, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles SR trade indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder SR trade returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Manglende afhentning af pakke i pakkeshop
Er der på ordren bestilt levering til pakkeshop, er ansvaret for afhentning i pakkeshoppen inden liggetidens udløb dit. Skulle du undlade, uanset hvilken begrundelse, at afhente din pakke inden afhentningsfristens udløb, vil pakken automatisk blive sendt i retur til os. Dette er IKKE at anse som en fortrydelse iht. den gældende fortrydelsesret. Din pakke, som er betalt, vil så blive liggende hos os i indtil 6 måneder eller til den er afhentet ved personlig fremmøde. Ønskes pakken tilsendt på nyt, vil dette medføre en nye forsendelses omkostning, uanset om der er betalt fragt eller ej ved første udsendelse. Der bliver i givet fald sendt ny faktura, til betaling af forsendelse inden pakken igen sendes herfra. Efter 6 måneder anses købet som hævet uden yderligere refusion/tilbagebetaling.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på www.sr-trade.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra www.sr-trade.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.sr-trade.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og www.sr-trade.dk er først indgået, når www.sr-trade.dk ved en faktura accepterer det af køber afgivne tilbud.

Undtagelser for reklamationsret
Da batteriet, slanger, pakninger og lignende betragtes som sliddele, der kan have en kortere levetid end resten af produktet, er disse dele ikke omfattet af den almindelige reklamationsret på to år, men naturligvis dækket af seks måneders reklamationsret

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

SR trade
Mail: kontakt@sr-trade.dk
Telefon: 61265155
Erhvervsparken 103
8882 Fårvang

Varereturnering foregår også til denne adresse – Bemærk vi modtager kun pakker der er sendt til adressen, pakker der sendes til pakkeshops eller andre opsamlingssteder afhentes ikke, og går derfor retur til afsender. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og SR trade har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@sr-trade.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her – åben fortrydelsesformular

Undtagelser for fortrydelsesret
Som udgangspunkt har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på sr-trade.dk. Men der er nogle undtagelser.
Du har IKKE fortrydelsesret, når du indgår aftaler om:
Varer der er specielt fremstillet til dig – såkaldt bestillingskøb.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Udsolgte varer
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Handelsbetingelser for Firmaer og institioner
Handelsbetingelserne er som ovenstående, dog er der ikke 14 dages Fortrydelsesret samt reklamationstretten løber kun 12 mdr. kontakt evt. salg på 61265155 for ydeligere info

Ydermere skal Firmaer og institioner være særdeles opmærksom på vores produkter ofte er produceret til privat brug, og af denne grund kan reklamationsretten blive begrænset, hvis produktet bliver brugt i et omfang der ikke er tiltænkt det pågældende produkt, kontakt gerne salg om forholdsregler før i afgiver en ordre eller alternativ den enkelte producent.

Fortrolighed
SR trade behandler alle data, som er indsamlet og registreret af hjemmesiden/shoppen, fortroligt og sådanne data vil ikke blive overdraget til tredjepart eller blive gjort tilgængelige for andre.

Ansvarsbegrænsning
Alle oplysninger og data, herunder tekniske beskrivelser, data og illustrationer, som findes i SR-trades’ produktinformations-materiale er alene bindende for sælger i det omfang, de er bekræftet i særskilt henvendelse fra køber. Oplysninger om varers egenskaber eller anvendelsesmuligheder er ikke nødvendigvis dækkende, fuldstændige, korrekte eller ajourførte. Konkrete anvendelseseksempler er uden garanti for funktionsdygtighed, egnethed og krænkelse af tredjemands eventuelle rettigheder og er udelukkende en service, som SR-Trade ikke har noget ansvar for. Informationer på denne hjemmeside udgør ikke noget råd eller nogen anbefaling.

SR-Trade påtager sig intet ansvar for henvisninger til tredjemand, i form af links til hjemmesider eller på anden måde, med hensyn til lovlighed, anvendelighed, lødighed, krænkende indhold, rettigheder eller på anden måde.

SR-Trade kan ikke gøres ansvarlig for skader, tab (hverken direkte, indirekte eller deraf følgende), udgifter, gæld, tab af indtjening eller omkostninger som følge af anvendelse af, adgang til, eller i tillid til information givet af dets ansatte, agenter eller underleverandører i forbindelse med information indeholdt i eller tilgængelig gennem deres hjemmeside.

Ophavsret
SR-Trade har ophavsretten til varemærker, designrettigheder, patenter eller anden ejendomsret i og på denne hjemmeside. Hjemmesiden er alene til personlig anvendelse eller til anvendelse internt i virksomheden, web-dokumenter, grafik, produktinformationer og programmering med dertil hørende indhold er beskyttet af copyright, varemærkeret og de love, der anvendes til beskyttelse heraf.
Enhver uautoriseret anvendelse, distribution, ulovlig adkomst, kopiering samt brug af hele eller dele af denne hjemmeside, i elektronisk, trykt eller anden form, er forbudt, og kan danne grundlag for retsforfølgelse.
SR-Trades software må ikke kopieres, videresælges, udlejes eller videregives til en uvedkommende tredjepart. SR-Trades software indeholder forretningshemmeligheder. Af den grund må softwaren ikke modificeres, dekompileres, skilles ad eller på nogen anden måde ændres.
SR-Trade kan skriftligt tillade gengivelse af indholdet til personlig eller internt forretningsbrug, såfremt SR-Trade skriftligt får en forespørgsel herom. En sådan tilladelse vil ofte være betinget af kildehenvisning. Denne tilladelse giver ikke tilladelse til at inkorporere materiale eller dele af det i en anden hjemmeside, i et elektronisk genfindingssystem, i en anden publikation eller noget andet værk (det være sig hard copy, elektronisk eller andet). SR-Trade er ikke ansvarlig for downloadede filer.

Cookies
Der gemmes ikke personlige oplysninger i cookien, kun en identifikation af computeren. Cookien identificerer ikke dig som person, kun computeren. Cookien bruges til at indsamle digitale oplysninger om besøget på hjemmesiden. Vi bruger denne information til at personaliserer og forbedre vores information på hjemmesiden og markedsføring.

Behandling af personoplysninger
Det er frivilligt, om køber vil give den dataansvarlige de ønskede oplysninger i forbindelse med registreringen på sr-trade.dk og ved køb af varer/tjenesteydelser, men i så fald er den dataansvarlige berettiget til at afvise betjening af køber.
Som registreret hos sr-trade.dk har køber altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Køber har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om køber, ligesom køber kan forlange, at urigtige eller vildledende oplysninger slettes, blokeres eller berigtiges. Disse rettigheder har køber efter reglerne om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til den dataansvarlige.
Køber har ligeledes altid mulighed for at tilbagekalde eventuelle samtykker, som køber måtte have afgivet. Dette kan ske ved at kontakte den dataansvarlige direkte.
Personoplysninger registreret om køber vil blive slettet, når det ikke længere er nødvendigt at behandle eller opbevare oplysningerne i relation til ovenstående formål, medmindre den dataansvarlige er forpligtet til at opbevare oplysningerne længere i medfør af lovgivningen. Oplysningerne kan endvidere opbevares i en længere periode i anonymiseret form.
Køber kan klage over behandlingen af personoplysninger om køber direkte til den dataansvarlige. Endvidere kan køber indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København, K.

Lukket for kommentarer.