Pressemeddelse

Pressemeddelse

27. Oktober 2006

The Beer Machine – en øl brygge revolution til alle øl interesserede.
Nu kan du blive din helt egen øl brygmester og producere øl som mikrobryggerierne.

Nu har alle i de private hjem en chance for at brygge deres helt egen og meget velsmagende øl. Med det meget interessante produkt The Beer Machine er man i kraft af det unikke design og funktion i stand til at kunne brygge øl i løbet af 7-10 dage. Alt hvad der skal bruges er The Beer Machine, en pose ølmix og gær der medfølger og endelig 10 liter vand fra vandhanen.

En anden stor fordel er, at man kan tappe præcist den mængde øl man synes man har lyst til. Øllet kan fyldes på flasker, men det er ikke nødvendigt. Det bibeholder bedst sin friske smag og aroma i maskinen.

Yderligere tilføjer Thomas, at ølbrygninen er meget simpelt og den foregår ved hjælp af helt naturlige biologiske processer. Indholdet i alle ølmix’ene er sammensat af helt naturlige ingredienser og det indeholder ingen tilsætningsstoffer.

Ølmix’en består af malt og humle ekstrakt i pulver form. Når vand, ølmix og ølgær tilsættes, begynder gæren at omdanne sukkerstofferne i malten til alkohol. I denne proces dannes der helt naturligt kulsyre (CO2). Denne kulsyre forbliver under tryk i beholderen, dog justeret af den indbyggede tryk ventil. Efter 3-5 dage har gæren omdannet sukkeret til alkohol og det er nu tid til at sætte bryggen i køleskabet. Når øllet nedkøles øges optagelsen af CO2.

Ølkvaliteten er tæt på smagen, som de noget større mikrobryggerier også sælger. Og så til en pris på under 4 kroner pr. 33 cl. øl. Der findes for tiden ca. 16 forskellige øl typer, hvoraf en del af disse typer sælges i Danmark.

Lukket for kommentarer.