Om Beermachine

The Beer Machine – Bliv din egen øl brygmester med dit eget mini microbryggeri

Kæmpe succesen i USA er nu endelig også kommet til Danmark.

The Beermachine er uden tvivl en øl brygge revolution, takket være det helt geniale og patenterede system. Hele bryggeprocessen foregår i en lukket og lufttæt beholder under et kontrolleret tryk. Dermed har du en langt større sikkerhed for et godt resultat, uden du behøver have en ølbrygmester uddannelse bag dig. Det er nemt, hurtigt og så får du ikke øllet mere frisk end her.

Du skal blot hælde 10 liter vand i maskinen, tilsætte indholdet af en ølmix pose og derefter det medleverede gær. Så skal maskinen lukkes til. Gæringen sker bedst ved ca. 21-25 grader og fortsætter 3-5 dage. Når gæringen er færdig, skal øllet køles ned til ca. 5-6 grader. Det foregår bedst ved at sætte hele maskinen ind i køleskabet. Efter 4-5 dage i køleskab er øllet klar til at drikke. Nemmere bliver det ikke.

Det er dermed den eneste maskine der både gærer, karboniserer (CO2-kulsyre) og klarer i én og samme gang.

Pakken med The Beer Machine består af følgende:

  • 1 stk Beer Machine
  • 1 pose Ølmix med ølgær
  • 1 afskumningsdisk
  • 3 stk CO2 patroner
  • Brugsanvisning/Brygge-guide på dansk

 

Mål: h32 x b26 x d38

The Beer Machine produceres i USA, men kommer oprindeligt fra Canada. Det er 25 år siden de startede produktionen af de første typer bryggemaskiner, der i dag danner baggrund for den nuværende model. Det skete i tæt samarbejde med professor i brygge videnskab Dr. Michael Lewis.

Denne mangeårige erfaring kommer dig tilgode i form af et gennemtestet og funktionelt produkt.

Lukket for kommentarer.