Nu er det nemmere

Tidligere:
Indtil nu har det været lidt besværlig at brygge sit eget øl.
Først skulle man lave en gærstarter. Dernæst skulle malten kværnes og koges (mæskning). Efter filtrering af urten skulle den koges igen, hvorefter humlen kunne tilsættes. Når urten var afkølet, skulle den hældes i en rengjort ballon hvorefter gæret kunne tilsættes. Gæringen tager typisk 4-6 dage.
Efter gæringen er færdig skulle det hældes på flasker og lagres, samtidig med det nedkøles. For at igangsætte karboniseringen (kulsyre tilsætningen) tilsættes lidt sukker til flaskerne. Endelig skal flaskerne lagre i minimum 3-6 uger og gerne 3 mdr.

Det er en spændende proces, men også en ret tidskrævende proces som tilmed øger risikoen for fejl undervejs.

Nu:
Med Beermix har vi sparet dig for hele den besværlige process at klargøre bryggen til gæring, vel og mærke uden der er gået på kompromis med kvaliteten. Det øl du brygger med Beermix´es er lavet med helt naturlige råmaterialer som almindelige bryggerier også benytter, nemlig malt (kornsorter) og humle. Efter bryggen er færdig, tørres det ind til pulver, som hældes i poser for at gøre det nemmere at transportere.

Med The Beer Machine foregår det hele i maskinen indenfor 7-10 dage. Den gærer, karboniserer (kulsyren absorberes) og klarer øllet i maskinen.
Du skal blot samle maskinen, trykteste og desinficere den. Derefter tilsættes vand, The Beer Mix og gær. Gæringen tager 3-5 dage og så skal øllet blot køles ned for at optage kulsyren. Efter blot 4-5 dage i
køleskabet er øllet klar til at tappe direkte fra fadet. Det kræver ikke yderligere lagring.

Nemmere bliver det ikke.

Lukket for kommentarer.