Fragt og levering

Info vedrørende fragt og levering
  Jeg er ikke hjemme på leveringsdagen. Hvad gør jeg så?
Det afhænger af, hvem der leverer dine varer:
GLS:
Hvis du ikke er hjemme ved leveringen med GLS, kan du printe denne GLS-engangsfuldmagt og hænge den op på din yderdør, så den er synlig for GLS-chaufføren. Den regnes som en skriftlig aftale på, at varerne må stilles efter din anvisning og på dit ansvar.

Fragt Brink Transport:

  Hvad er co2?
CO2 (også kaldet kuldioxid), er den kemiske betegnelse for kultveilte og er en forudsætning for alt liv på jorden. Kuldioxid er en farveløs gasart med en svagt syrlig lugt, som i naturlige mængder er fuldstændig ugiftig.

Kuldioxid er hverken brændbar eller brandnærende

CO2 indgår gennem fotosyntesen som byggesten for alle planter og som en drivhusgas, der er med til at holde den rette temperatur på jorden.
Alle organiske planter indeholder CO2, som frigives igen ved afbrænding.

Kuldioxid eller CO2 opfører sig på en meget usædvanlige måder og giver dig mulighed for at se de tre tilstande som co2 kan findes i. Co2 fryser direkte fra en gas til et fast stof, kaldet tøris, ved normalt atmosfærisk tryk, fuldstændig uden at gå til væskefasen. Denne omdannelse sker ved temperaturer under -78,5℃ ved et tryk på 1 atmosfære.
Hvis du øger trykket til 5,1 atmosfærer, og opretholder temperaturen under -56.11111℃ sker der noget meget interessant. Kendt som triple point*, tillader disse forhold at CO2 kan eksisterer i både fast, flydende og gas tilstand.

*triple point af et stof er den temperatur og det tryk, hvor de tre faser (gas, væske og fast stof) af stoffet sameksisterer.

Lukket for kommentarer.